Den elektrostatiske præcipitator udviklet af AIRDOW

Hvad er en elektrostatisk præcipitator?

AIRDOW1

ElektrostatiskPrecipitatorer en metode til fjernelse af gasstøv.Det er en afstøvningsmetode, der bruger elektrostatisk felt til at ionisere gas, så støvpartikler oplades og adsorberes på elektroder.I det stærke elektriske felt ioniseres luftmolekylerne til positive ioner og elektroner, og elektronerne møder støvpartikler i færd med at løbe til den positive elektrode, således at støvpartiklerne bliver negativt ladede og adsorberes til den positive elektrode til opsamling.Det er almindeligt anvendt i kulfyrede fabrikker og kraftværker til at indsamle aske og støv fra røggasser.Det bruges også i husholdningsstøvfjernelse og steriliseringsprodukter.

Den elektrostatiske udskiller udviklet af AIRDOW bruges iluftrenser, og luftrenserens steriliseringshastighed er indlysende.

AIRDOW2

Hvordan virker enAIRDOWelektrostatisk udskillerarbejde ?

En elektrostatisk præcipitator er en filtreringsenhed, der fjerner fine partikler, såsom røg og støv, fra en strømmende gas ved hjælp af kraften fra en induceret elektrostatisk ladning, hvilket minimalt hæmmer strømmen af ​​gasser gennem enheden.

AIRDOW3 

Først strømmer den forurenede luft først gennem en ioniseringssektion, der oplades til en spænding på 8000 Volt.Dette giver en positiv ladning til forurenende stoffer.

For det andet passerer luften kollektorsektionen, der opsamler de forurenende stoffer.For at få opsamleren til at virke, påføres højspænding på 4000 Volt til hver alternativ plade, og de mellemliggende plader er jordet, så der er en høj spændingsforskel mellem pladerne.De ladede forurenende stoffer tiltrækkes og aflejres på de jordede plader.

Forfilteret hjælper med at fjerne store partikler og opretholde det indre filters ydeevne, mens det aktive kulfilter hjælper med at kontrollere lugten.

BEMÆRK :ESP-filteret skal rengøres med jævne mellemrum, så en god ydeevne kan garanteres.Der er ingen erstatningsomkostninger nogensinde med en høj effektivitet.

Airdow har en lang historie og erfaren iESP luftrenserfremstilling.Hvis du har dit eget design, men ønsker at fabrikken skal opfylde din gode idé, så tøv ikke med at kontakte os.Airdow er valget for dig, med professionelle teknikere og ingeniører.Kontakt os!


Indlægstid: Aug-05-2022