3 body o elektrostatických čističkách vzduchu

Prehľad:Čistička vzduchu s technológiou elektrostatického precipitátoradokáže efektívne rozložiť jemné častice ako PM2,5, čo je tiché a energeticky úsporné.Filter už nie je potrebné vymieňať a je možné ho pravidelne umývať, čistiť a sušiť.

1

ThePprincípEelektrostatickýAir Purifier

Princíp technológie elektrostatického zberu prachu spočíva najmä v použití kladných a záporných nábojov, ktoré sa navzájom priťahujú, vytvárajú silné elektrické pole prostredníctvom vysokého napätia, generujú veľké množstvo elektrónov a iónov, zrážajú sa s časticami vzduchu.Doska zberača prachu sa adsorbuje, aby odstránila častice a vyčistila vzduch.

Počas celého procesu čistenia vzduchu čistička vzduchu nepotrebuje filter.A dosku na zachytávanie prachu je potrebné iba často čistiť a správne udržiavať a môže sa používať dlhú dobu.

2

Aktuálny stav Electrostatic Čističe vzduchu

Výrobky na čistenie vzduchu s elektrostatickým zberačom prachu pre domácnosť sú zvyčajne navrhnuté tak, aby sa dali ľahko čistiť a proces čistenia je možné dokončiť za niekoľko minút bez odbornej pomoci.Naproti tomu produkty s HEPA filtrom musia pravidelne vymieňať filter a náklady na spotrebu sú vysoké;existujú motory a ventilátory, relatívne čím vyššia hodnota CADR (účinnosť čistenia), tým väčšia hlučnosť;spotreba energie je vysoká.

Avšak v porovnaní sHEPA čističky vzduchu, elektrostatické čistenie vzduchu má malý podiel na trhu.Väčšina spotrebiteľov pozná iba čističky vzduchu s filtrom HEPA, nie produkty čističky vzduchu ESP, a existuje len veľmi málo výrobcov, ktorí vyrábajú a predávajú takéto elektrostatické produkty na úpravu vzduchu.

3

Problémy s elektrostatickými čističmi vzduchu

Prvou reakciou spotrebiteľov, ktorí vedia viac o produktoch na čistenie vzduchu s elektrostatickým zberačom prachu, je často to, že sa bude generovať ozón, ktorý je škodlivý pre ľudské telo.Podľa medzinárodných noriem je prostredie s koncentráciou ozónu pod 50 ppm pre ľudský organizmus neškodné.Obsah ozónu v atmosfére je zvyčajne medzi 15 a 25 ppm a obsah ozónu v meste je 125 ppm, čo je všetko v normálnom rozmedzí.Elektrostatické čističe vzduchu na zachytávanie prachu sú pre ľudské telo neškodné, pokiaľ je uvoľňovanie ozónu kontrolované v rámci štandardu.Dnešné produkty to v podstate dokážu.

Existujú dva technické spôsoby riešenia problému ozónu.Jedným z nich je optimalizácia konštrukcie okruhu na zníženie množstva uvoľneného ozónu na stopovú úroveň a druhým je vývoj nových katalytických materiálov na redukciu ozónu na kyslík.

4

Pri aplikácii rýchlo klesá účinnosť odstraňovania prachu elektrostatických čističiek vzduchu, čo je dané ich štruktúrou.Pretože sa sila ionizácie nezvyšuje, ale plocha zachytávania prachu sa zmenšuje, pretože adsorpčná vrstva sa stáva hrubšou a hrubšou, účinnosť sa znižuje a znižuje a je potrebná včasná údržba a čistenie.

Všeobecne platí, že väčšina výrobných dodávateľov spoločností, ktoré sa zameriavajú natechnológia elektrostatického zberu prachuna trhu krajiny sú malé technologické firmy, ktoré nie sú úspešné.Čističe vzduchu s elektrostatickými odlučovačmi majú technické limity a mnohí výrobcovia nemíňajú veľa peňazí na výskum a vývoj a uskutočňujú energický marketing.

5

Airdow je profesionálny výrobca čističiek vzduchu od roku 1997. Technológia čistenia vzduchu zahŕňa nielen HEPA filter, ale ajESP umývateľný filter.A elektrostatická technológia, ktorú airdow získala, bola vyvinutá so švédskou spoločnosťou na čistenie vzduchu, ktorá uvoľňuje ozón v rámci bezpečnostných obmedzení.Dizajn čističky vzduchu je inšpirovaný dubajským Burj Al Arab, ktorého koncept je moderný a štruktúra je mimoriadne užitočná.

6

Čas odoslania: 23. júla 2022