3 punkter om elektrostatiske luftrensere

Oversigt:Elektrostatisk præcipitator teknologi luftrenserkan effektivt nedbryde fine partikler som PM2.5, som er støjsvagt og energibesparende.Det er ikke længere nødvendigt at udskifte filteret, og det kan vaskes, rengøres og tørres regelmæssigt.

1

DetPprincippet omEelektrostatiskAir Purifier

Princippet om den elektrostatiske støvopsamlingsteknologi er hovedsageligt ved hjælp af positive og negative ladninger tiltrækker hinanden, danner et stærkt elektrisk felt gennem højspænding, genererer et stort antal elektroner og ioner, kolliderer med luftpartikler.Støvsamlerpladen adsorberer for at fjerne partikler og rense luften.

Under hele renluftprocessen behøver luftrenseren ikke et filter.Og støvopsamlingspladen skal kun rengøres hyppigt og vedligeholdes ordentligt, og den kan bruges i lang tid.

2

Aktuel status for elektrostatic Luftrensere

Husholdningsprodukter til elektrostatiske støvopsamlerluftrensere er normalt designet til at være nemme at rengøre, og rengøringsprocessen kan afsluttes på få minutter uden professionel hjælp.I modsætning hertil skal HEPA-filterprodukter udskifte filteret regelmæssigt, og forbrugsomkostningerne er høje;der er motorer og blæsere, relativt jo højere CADR-værdi (rensningseffektivitet), jo større støj;strømforbruget er højt.

Dog sammenlignet medHEPA luftrensere, elektrostatisk luftrensning har en lille markedsandel.De fleste forbrugere kender kun HEPA-filterluftrensere, ikke ESP-luftrenserprodukter, og der er meget få producenter, der producerer og sælger sådanne elektrostatiske luftbehandlingsprodukter.

3

Problemer med elektrostatiske luftrensere

Den første reaktion fra forbrugere, der ved mere om luftrensningsprodukter med elektrostatisk støvopsamler, er ofte, at det vil generere ozon, som er skadeligt for den menneskelige krop.Ifølge internationale standarder er miljøet med en ozonkoncentration under 50 ppm uskadeligt for menneskekroppen.Ozonindholdet i atmosfæren er normalt mellem 15 og 25 ppm, og ozonindholdet i byen er 125 ppm, hvilket alle er inden for normalområdet.Elektrostatiske støvopsamlingsluftrensere er uskadelige for den menneskelige krop, så længe ozonafgivelsen er kontrolleret inden for standarden.Nutidens produkter er som udgangspunkt i stand til dette.

Der er to tekniske måder at løse ozonproblemet på.Den ene er at optimere kredsløbsdesignet for at reducere mængden af ​​frigivet ozon til et sporniveau, og den anden er at udvikle nye katalytiske materialer til at reducere ozon til oxygen.

4

I applikationen falder støvfjernelseseffektiviteten af ​​elektrostatiske luftrensere hurtigt, hvilket bestemmes af deres struktur.Fordi ioniseringsstyrken ikke øges, men området for støvopsamling aftager, da adsorptionslaget bliver tykkere og tykkere, effektiviteten bliver lavere og lavere, og rettidig vedligeholdelse og rengøring er påkrævet.

Generelt er de fleste af de fremstillende leverandører, der fokuserer påelektrostatisk støvopsamlingsteknologipå landets marked er små teknologivirksomheder, som ikke har succes.Luftrensere med elektrostatiske udskillere har tekniske tærskler, og mange producenter bruger ikke mange penge på forskning og udvikling og udfører energisk markedsføring.

5

Airdow er en professionel leverandør af luftrensere siden 1997. Luftrensningsteknologien inkluderer ikke kun HEPA-filter, men ogsåESP vaskbart filter.Og den elektrostatiske teknologi, som airdow opnåede, er udviklet med det svenske luftrensningsfirma, som frigiver ozon inden for sikkerhedsgrænser.Luftrenserens design er inspireret af Dubai Burj Al Arab, hvilket koncept er moderne og strukturen er ultra anvendelig.

6

Indlægstid: 23-jul-2022