Fa'amama ea Airdow Fa'atauga Fa'atauga o le taeao e momoli atu ai le alofa ma le mafanafana

O se pa'u ausa, se ipu susu soya, se faafeiloaiga... Le ulufale atu i le Zhongmin Supermarket, lea e lata ane.fa'amama ea fa'atau oloa gaosi Airdow , ua fa'atumuina i falaoa manogi manogi ma le susu soya.O tagata faigaluega tumama na le toe faigaluega ma o tagata matutua na alapo e faʻamalositino na taofi i lo latou faanatinati...

sxrehdf (1)

I le aso 9 o Iulai, 2022, na faia ai se taumafataga o le taeao e leai se alofa i le faitotoa o le Zhongmin Supermarket.O le susuga ia Chen Fuchun, o le tagata o loo pulea le Airdow, e le gata o le tuuina atu o seleni mo le faamoemoe, ae na oo mai foi i le nofoaga o le faamoemoe e tufatufa atu ai le malu taeao alofa i tagatanuu faatasi ai ma le au volenitia.

I le 6:00 i le taeao, o loʻo pisi tele le au volenitia.Latou te setiina laulau i le Zhongmin Supermarket e saunia ai le taeao, teu ma faitau le aofaʻi o tautua.O le faatinoina o ona tiute, teuina o le paluga, ma le tuu o fuamoa, fasi paluga paluga, ma falaoa ausa i taga eseese, sa matua pisi tagata uma.

A'o le'i ta le 7, o le taeao ua sauni le laulau, e fa'atali e fa'afeiloa'i le au faufale sili ona matagofie.O nisi o volenitia e tausia le maopoopo, ma o nisi e tufatufa atu le taeao.

sxrehdf (6)
sxrehdf (3)
sxrehdf (5)

Pe a vaʻaia le ataata fiafia i foliga o le au faufale sili ona matagofie i le maeʻa ai o le mauaina o le malu taeao alofa, e lagona foi e le au volenitia le mafanafana loloto i lenei taimi.Na punou fo'i nai volenitia e tufa le taeao, ma fa'afeiloa'i i latou i se fa'afeiloa'iga malulu ma le leotele: Talofa e, o lau 'aiga lenei, fa'amolemole ave.Auina atu le alofa ma faamafanafana i tagata uma.

sxrehdf (4)

E tusa ma le 100 taumafataga o le taeao e leai se totogi na tufatufa atu i tagata faigaluega tumama, tagata e leai ni fale, ma e le atoatoa le malosi ma isi.

O le taeao e maua ai e i latou se aso atoa o le faaosofiaga.O le taeao i o latou gutu ma mafanafana o latou loto.

O se taumafataga o le taeao, o se faʻafeiloaʻiga, alofa faʻapaʻiaina, matagofie feiloaiga, suamalie i le loto.“Manaia” “Faafetai,” o le tala lea a le au faigaluega tumama.Na taʻua e se tagata faigaluega tumama sa i ai o ia i inei ma lagona le mafanafana o le aai.I le faalogo atu i nei upu, ua tumu le loto i le olioli.

sxrehdf (2)

Taimi meli: Iul-14-2022