Ta'ita'ia e Zhong Nanshan, le Nofoaga Autu Su'esu'ega Tulaga Tulaga Lelei a le Atunu'u Fa'amama Ea a Guangzhou!

Talu ai nei, faʻatasi ai ma le Academician Zhong Nanshan, Guangzhou Development Zone fausia le nofoaga muamua suʻesuʻega lelei a le atunuʻu mo oloa faʻamamaina o le ea, lea o le a faʻasalalau atili ai tulaga faʻapitoa o alamanuia o loʻo i ai mo faʻamama ea ma maua ai ni manatu fou mo le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi.

Zhong Nanshan, Academician of Chinese Academy of Engineering, Ta'uta'ua tomai fa'apitoa ile manava
"Matou te faʻaaluina le 80 pasene o matou taimi i totonu.I le ono masina talu ai, o le mea na sili ona matou aʻoaʻoina o le siama.O le auala e feaveaʻi ai le siama i totonu o le fale ma pe faʻafefea ona feaveaʻi i lifi e leʻo iloa lava. O virus o ni vaega laiti, ma pe faʻafefea ona faʻaleleia le faʻamamaina o le ea i lenei vaega fou o le puipuiga ma le faʻatonutonuina o loʻo aumaia ia i tatou se luʻitau fou.

O le National Air Purification Product Quality Supervision and Inspection Center, o loʻo i totonu o Guangzhou Development Zone, o le a taʻitaʻia e se komiti faʻapitoa e aofia ai le toʻalua aʻoga ma le 11 polofesa.O le faatonu o le komiti faʻapitoa o le Academician Zhong Nanshan.

E le gata i lea, o le a galulue faʻatasi le nofoaga tutotonu ma le Inisetiute a Guangzhou o Microbiology, le State Key Laboratory of Respiratory Diseases of Guangzhou Medical University, Shenzhen University ma isi au suʻesuʻega faʻasaienisi e iloa ai le malosi malosi.

Polofesa Liu Zhigang, Sui Peresetene o le Aoga Faafomai a le Iunivesite o Shenzhen

“(O sootaga e tolu o faʻamaʻi pipisi) o le faʻapogai o faʻamaʻi, le auala e faʻasalalau ai ma tagata vaivai.Afai e mafai ona tatou taofia le faʻasalalauina o le siama e tusa ai ma le auala e faʻasalalau ai, e mafai e le faʻamamaina o le ea ona faia se sao lelei i le puipuia o tagata uma.O le National Inspection Center, e pei o le "au a le atunuu", e mafai ona faʻatuina tulaga ma metotia suʻega i lenei tulaga."

E mafai ona faʻaleleia lelei e le faʻamamaina o le ea i totonu o le fale ma le tau maualalo ma le faʻaogaina faigofie.

Na aʻoaʻoina e le au tusitala o loʻo i ai le numera o oloa faʻamamaina o le ea o loʻo faʻaalia i luga o le maketi, toetoe lava 70% e mai le Pearl River Delta itulagi, ae o loʻo i ai faʻafitauli o le le tutusa o le lelei o oloa, leai se aia tatau tau le atamai, ma isi.

O le fausiaina o le National Inspection Center e faʻamoemoe e maeʻa ia Tesema 2021, lea o le a faʻalauteleina ai le atinaʻeina o le Pearl River Delta ma e oʻo lava i le faʻamamaina o le ea i totonu o le atunuʻu, faʻavaveina le faʻaleleia o le auaunaga tau alamanuia, ma faʻaleleia le tauvaga faavaomalo.

Gu Shiming, na faavaeina le Guangdong Indoor Sanitation Industry Association

“E iai le pule a le National Inspection Center e fa'atalanoa, vaavaaia ma fa'ai'uga i fa'amaumauga o lo'o fa'agasolo e le ofisa o asiasiga.Ma e manaʻomia le tele o tiute ma galue i le fausiaina o faʻasalalauga, faʻamaonia o oloa ma iloiloga o oloa.


Taimi meli: Aukuso-14-2021