Usu Ea Fa'amamāina Faumea na Faia mo le Saosaoa o le Asu

O le faateleina o le gauai atu i le eleelea o le ea ua faatusaina i tala fou talu ai nei i le matautia o le ulaula.E tusa ai ma le Translational Ecology, e pei lava ona lauiloa le ulaula tapaa o se lamatiaga i le soifua maloloina, o loo i ai foi le faatupulaia o le malamalama e faapea o le filogia o le ea e tutusa lava le afaina o le soifua maloloina o le tagata lava ia, na faailoa mai e Julia Krauchanka, William H. Schlesinger, ma H. ​​Kim Lyerly e faapea o tagata taitoatasi e manavaina le faitau afe. o kalone o le ea i aso taitasi.O lea la, o le puna sili lea e mafai ona maua ai le oona ua iloa e le tagata.Afai o lo'o fa'aauau pea ona fa'aleagaina le ea i mea o'ona o lo'o maua i le koale po'o le pa'u o le leitio, e ono afaina ai le soifua maloloina o tagata lautele, ae maise i latou e maua i gasegase manava.

I le lotolotoi o popolega faʻatupulaia e uiga i le faʻaleagaina o le ea, ua tulaʻi mai se kamupani mataʻina e tuʻuina atu se fofo aoga i le faʻafitauli.Faʻatūina i le 1997, ua manumalo le matou kamupani vaalele i le igoa o le "National High-tech Enterprise" ma ua manatu o se atinaʻe tekonolosi.Ua latou mauaina tusi faamaonia o oloa o le CE, ROHS, FCC, EMC, LVD, UL, CUL, CARB ma le EPA ... ma pasia le suʻega fale gaosi oloa a le Home Depot.O latou taʻutaʻua ma le lelei o oloa e faʻamaonia e ala i la latou galulue faʻatasi ma faʻailoga e pei o Stalder From, Electrolux, Guardian ma Audi….

KJ220 ulaula ea faamama mo le potu ulaula

O latou masini fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u fa'apitoa o se tasi lea o mea taua e tu'u'ese'esea ai i latou i le maketi.This mautinoa o latou moniHEPA faamama eae vave ona ta'ape le asu, ma o le pisapisao maualalo e avea ai ma filifiliga sili mo i latou o lo'o sailia se siosiomaga filemu.E le gata i lea, o la latou CADR maualuga (Clean Air Delivery Rate) e faʻamautinoa ai le faʻamamaina vave ma lelei o le ea.

Ua saunia e le kamupani le auala mo se lumanaʻi mama e ala i le mamanuina ma le gaosia o lenei mea foufa'amama ea.O lenei oloa o le a fesoasoani e tetee atu i le tele o mea filogia i aso uma i totonu o la tatou ea, e aofia ai le asu ma le asu.O lona uiga o tagata e maua i le manava po'o le allergies e mafai ona malolo lelei i le iloaina o lo'o latou manavaina le ea mama i totonu o latou fale po'o le ofisa.

I le faaiuga, o le afaina o le eleelea o le ea i le soifua maloloina o tagata e manino ma e manaʻomia ona faia ni auala e faʻaumatia ai.O se fa'amama ea fou ua fa'atulagaina o le oloa sa'o lea e fa'afaigofie ai lenei avanoa.O le faipaaga ma lenei kamupani o le a mautinoa ai e te teu faʻafaigaluega i se lumanaʻi maloloina ma mama.

Airdow o se faʻatau oloa gaosi faʻatuatuaina e mafai ona e faʻatuatuaina, tuʻuina atu ia te oe auaunaga lelei ODM OEM.

KJ690.3


Taimi meli: Mati-29-2023