La'asaga Autu e Fa'amama le Potu A'oga i totonu ole Ea

Ole fa'ama'i ole COVID-19 ua fa'atupuina ai lu'itau ma avanoa mo a'oa'oga.I le tasi itu, ua afaina i le faʻamaʻi, tele aʻoga ua amata aʻoaʻoga i luga ole laiga ina ia mautinoa le saogalemu o tamaiti aʻoga.I le isi itu, o nisi o taʻitaʻi aʻoga o loʻo tuʻuina tamaiti aʻoga i se taumafaiga e faʻamautu le aofaʻi masani o le auai, ae seʻi vagana ua latou mautinoa se siosiomaga saogalemu mo aʻoaʻoga - o le taulai atu i le lelei o le ea i totonu e taua tele.

Mama1
Mama2

Fa'atulafonoina le ofuina o matapulepule, va'aiga mamao, fufulu lima i aso uma - a'oga o lo'o feagai ma le tele o fa'afitauli saogalemu.E ui ina taua nei laasaga, ae o le COVID-19 o le ea, o lona uiga o le faʻamamaina o le ea ma le lelei o le ea i totonu e taua tele.O le tu'uina atu o le ea maloloina e mafai ona fa'aitiitia ai le popole mo tamaiti a'oga, faiaoga ma le aufaigaluega.

 

O le lelei o le ea ose popolega mo aoga.Ma fa'amama ea e taula'i i le fa'amamāina o le ea ma fa'aleleia le lelei o le ea i totonu o le filifiliga muamua lea mo a'oga.

E pei lava o le ata o loʻo faʻaalia i lalo: Tatala faʻamalama, faʻaaogafa'amama ea feavea'i , ma le fa'aleleia atili o le fa'amamaina o fale-lautele o auala ia e mafai ona e fa'ateleinafa'avevelai lau a'oga po'o polokalame tausi tamaiti.

Mama3

O lea la, fa'afefea ona filifili le fa'amama ea talafeagai mo le a'oga?

Va'ai muamua ile fa'amamāina lelei.O le fa'amoemoega o le fa'apipi'iina o mea fa'amama ea i totonu o a'oga o le fa'amama lea o le ea i totonu.O le mea lea, o le mea muamua e vaʻai i ai pe o le faʻapipiʻiina o le ea e mafai ona faʻamalieina manaʻoga.O le aveina o lefaamama ea faamamae fai ma faʻataʻitaʻiga, ina ia faʻaleleia le faʻamamaina lelei, e tatau ona faʻaleleia le maualuga o le faamama..Ae ui i lea, o le maualuga o le faʻamamaina, o le tele o le mana ili e manaʻomia ma faʻateleina le pisa.O le pisapisao tele o le a matua afaina ai le faasologa o potuaoga.

O le lona lua o le faʻamautinoa e leai ni lamatiaga saogalemu.Afai e fa'aogaina se fa'amama ea e tu i luga o le fola, e tatau ona fa'apitoa i uaea fa'aalia.Puipuia tamaiti aoga mai le tautevateva i luga o uaea eletise po o isi tulaga lamatia saogalemu.

E le gata i lea, e manaʻomia ona mafaufau i le faigofie o le faʻapipiʻiina.Afai e filifilia e le a'oga se ea fou, e mana'omia le iloiloina o mataupu tau paipa.O le ea fou faiga o le faamama ma faamama le ea fou i fafo i totonu o le potu e ala i se paipa inlet ea faapitoa, ma lafoai le ea palapala totonu i fafo e ala i se paipa fafo ea faapitoa e faia le potu "ventilate".Ae ui i lea, e manaʻomia ni ala faʻapitoa faʻafefe, lea e manaʻomia ai le viliina o pu i puipui o potuaoga.

O le Airdow o le fa'amama ea fa'apolofesa maea ea ea faumea faigafa'atasi ai ma le poto masani ile aoga ole ea ea po'o se maketi i totonu o le atunu'u po'o maketi i fafo.E tele o matou poto masani.Fa'apipi'i le Ea Ea A'oga Tulaga, siaki iinei.

Mo nisi mea,Fa'afeso'ota'i Matou!

Mama4
Mama5

Taimi meli: Me-05-2022