FAQs

Naha anjeun pabrik langsung atanapi perusahaan dagang? 

ADA: Kami pabrik anu aya di Kota XIAMEN, kami aya di 1997.

Dupi abdi tiasa ngagaduhan logo kuring dina produk atanapi bungkusan na?

ADA: Leres. OEM sayogi. Bungkusna khusus upami diperyogikeun. 

Naon waktos delievery anjeun?

ADA: waktos kalungguhan produksi sakitar 30-60 dinten.

Naon port pengiriman barang?

ADA: Kami ngintun barangna ngalangkungan palabuhan XIAMEN. 

Naon istilah pamayaran anjeun? 

ADA: Kami nampi 40% T / T sateuacan produksi, 60% T / T sateuacan kintun. 

 Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto? 

ADA: Leres, biaya sampel sami sareng harga hijian. Sareng anjeun kedah mayar biaya bank sareng biaya anu jelas ogé.

Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun sampel?

ADA: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. 

Kumaha anjeun ngadamel hubungan jangka panjang sareng bisnis urang?

ADA: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
        2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna, henteu masalah dimana asalna.