Tentang Kami

Saha Urang

Salaku perusahaan "High-Tech Enterprise" nasional sareng perusahaan "Technologically Advanced", airdow parantos aub pisan dina widang produk perawatan hawa salami mangtaun-taun.Kami nganggap inovasi mandiri sareng ngawasa téknologi inti salaku landasan pangwangunan perusahaan.Pausahaan geus dina posisi ngarah dina ékspor purifiers hawa salila sababaraha taun.Tingkat teknis ngarah dunya.Kami parantos nyetél produksi sareng basa R&D di Hong Kong, Xiamen, Zhangzhou, sareng produk urang dijual di sakumna dunya.
Kantor pusatna di Kota Xiamen, Propinsi Fujian, airdow boga dua merek "aodeao" jeung "airdow", utamana ngahasilkeun rumah tangga, wahana jeung purifiers hawa komérsial sarta sistem ventilasi hawa.Diadegkeun dina 1997, airdow mangrupakeun perusahaan manufaktur specializing dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa tina purifiers hawa panerapan rumah tangga.Airdow gaduh langkung ti 30 profésional téknis, sakelompok tanaga manajemén kualitas luhur, sareng langkung ti 300 karyawan.Éta ngagaduhan langkung ti 20,000 méter pasagi bengkel standar.Ngadegkeun ranté suplai nangtung lengkep ngawengku pabrik suntik molding, pabrik nyemprot, bengkel produksi, R&D jeung departemén desain jeung fasilitas ngarojong lianna, kalawan kaluaran taunan leuwih ti 700.000 purifiers hawa.
Airdow taat kana filosofi bisnis "inovasi, pragmatisme, karajinan jeung kaunggulan", ngabela prinsip "Hormat Jalma, Peduli Jalma", sarta nyokot "Pamekaran Ajeg, Ngudag kaunggulan" salaku tujuan parusahaan.
Anjog téhnologi purifikasi hawa ngawengku: téhnologi purifikasi katalis tiis, téhnologi purifikasi nano, téhnologi purifikasi photocatalyst, téhnologi sterilization ubar herbal Cina, téhnologi tanaga surya, téhnologi generasi ion négatip, API polusi hawa téhnologi sensing otomatis, téhnologi filtration HEPA, téhnologi filtration ULPA, ESP. téhnologi sterilization éléktrostatik-tegangan tinggi.
Sapanjang jalan, salaku anggota aliansi industri nyucikeun hawa, airdow geus ngahormatan "High-Tech Enterprise" sarta "Technologically Advanced" usaha, sertipikat produk Eco design, sarta diala sertipikat ngahargaan kiridit AAA-tingkat.Sistem manajemen ISO9001 sareng nampi sertifikasi kaamanan produk domestik sareng asing CCC, UL, FCC, CEC, CE, GS, CB, KC, BEAB, PSE, SAA sareng seueur sertifikasi kaamanan internasional anu sanés.Ti OEM ODM ka brand bebas internasional, produk nu dijual di imah jeung di mancanagara.

Visi Urang

 Janten Ahli Perawatan Udara Global

Misi kami

Nyadiakeun produk jeung jasa unggulan pikeun mantuan konsumén urang pikeun prestasi gede maranéhanana.

Budaya Urang

Hormat Jalma, Jaga Jalma

Naon Urang Laksanakeun

Kalayan tim R&D profésional téknis, sajumlah personel manajemén kualitas luhur sareng bengkel téknologi purifikasi hawa profésional sareng ruangan uji, alat produksi anu unggul, ADA ngahasilkeun panyaring hawa kualitas luhur sareng ventilator hawa.ADA ngarebut rupa-rupa produk hawa, kaasup ngamurnikeun hawa imah, ngamurnikeun hawa mobil, nyucikeun hawa komérsial, sistem ventilasi hawa, nyucikeun hawa desktop, nyucikeun hawa lantai, nyucikeun hawa siling, nyucikeun hawa anu dipasang dina témbok, nyucikeun hawa portabel, nyucikeun hawa HEPA , nyucikeun hawa ionizer, nyucikeun hawa uv, nyucikeun hawa poto-katalis.

Naha Milih Kami

sajarah panjang

saprak 1997.

Kabisa R&D anu kuat

nyekel 60 patén-patén rarancang jeung 25 patén-patén utiliti.

Pangalaman beunghar ODM & jasa OEM

HAIER, SKG, LOYALSTAR, AUDI, HOME DEPOT, ELECTROLUX, DAYTON, EUROACE, jsb.

Sistem kontrol kualitas anu ketat

ISO9001: 2015 Certified;lulus audit pabrik ku The Home Depot;UL, CE, RoHS, FCC, KC, GS, PSE, CCC disatujuan.

rentang pinuh produk hawa

kaasup nyucikeun hawa komérsial, nyucikeun hawa imah, nyucikeun hawa mobil, ventilator komérsial, ventilator imah

Pameran

Kagiatan

Perusahaan ngayakeun kagiatan ngawangun tim unggal taun pikeun ningkatkeun kamampuan gawé babarengan.
aktip