tentang Kami

Hayu anjeun terang langkung

ADA Electrotech (Xiamen) Co., Ltd. kantor pusatna di kota Xiamen, propinsi Fujian, sareng katelah "aodeao"di pasar domestik jeung"airdow"Di pasar luar negeri, utamana ngahasilkeun rumah tangga, kendaraan, purifiers hawa komérsial sarta sistem ventilasi hawa.

Diadegkeun dina 1997, ADA mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa, kalibet dina karbon rendah, hemat energi, alat-alat rumah tangga perlindungan lingkungan.Kalayan tim langkung ti 30 R&D profésional téknis, sajumlah personel manajemén kualitas luhur sareng bengkel téknologi pemurnian hawa profésional sareng ruangan uji, alat produksi unggul, produk ADA laris di pasar domestik…

Tingali deui >>

Pidéo perusahaan

Produk Vedio_ADA689 Haseup dispelling

Pamasangan produk Vedio_ADA803

Produk Vedio_ADA609

Produk Vedio_ADA803

Produk Vedio_Q8

Produk Vedio_V8

Produk Vedio_Car Air Purifier

Pidio

Videos

Pidéo perusahaan

Produk Vedio_ADA689 Haseup dispelling

Pamasangan produk Vedio_ADA803

Produk Vedio_ADA609

Produk Vedio_ADA803

Produk Vedio_Q8

Produk Vedio_V8

Produk Vedio_Car Air Purifier

produk

  • Nyucikeun hawa imah
  • Sistim ventilasi hawa
  • Nyucikeun hawa komérsial
  • Nyucikeun Udara Mobil

Naha Milih Kami

Hayu anjeun terang langkung

Strong R&D Abilities

Pangabisa R&D anu kuat

nyekel 60 patén-patén rarancang jeung 25 patén-patén utiliti.

Rich Experience of ODM& OEM service

Pangalaman beunghar ODM & jasa OEM

HAIER, SKG, LOYALSTAR, AUDI, HOME DEPOT, ELECTROLUX, DAYTON, EUROACE, jsb.

Strict Quality Constrol System

Sistem Kontrol Kualitas anu ketat

ISO9001: 2015 Certified;lulus audit pabrik ku The Home Depot;UL, CE, RoHS, FCC, KC, GS, PSE, CCC disatujuan.

Warta

Hayu anjeun terang langkung

  • Cara Nyegah Polusi Udara Dalam Ruangan

    02 Cara Nyegah Polusi Udara Dalam Ruangan Dina usum gugur sareng usum tiris nalika sirkulasi hawa jero ruangan turun, penting pisan pikeun ningkatkeun lingkungan jero ruangan sareng kualitas hawa jero ruangan.Seueur jalma tiasa nyandak tindakan ...

  • Polusi hawa jero rohangan diabaikan

    Unggal taun kalayan datangna usum gugur sareng usum tiris, smog nunjukkeun tanda-tanda parah, polutan partikulat ogé bakal ningkat, sareng indéks polusi udara bakal naék deui....

  • Nyucikeun Udara UV VS Nyucikeun Udara HEPA

    Panaliti anyar mendakan yén sinar UVC jauh tiasa maéhan 99,9% koronavirus dina hawa dina 25 menit. Panulis yakin yén sinar UV dosis rendah tiasa janten cara anu efektif pikeun ngirangan résiko ...