за нас

Дознај повеќе

ADA Electrotech (Xiamen) Co., Ltd. е со седиште во градот Xiamen, провинцијата Фуџијан, и добро позната како „аодеао„на домашниот пазар и „пропуст за воздух“ на пазарот во странство, главно произведувајќи домаќинство, возила, комерцијални прочистувачи на воздух и системи за вентилација на воздухот.

Основана во 1997 година, АДА е високотехнолошки претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство, продажба и услуги, ангажирано во апарати за домаќинство со низок јаглен, заштеда на енергија и заштита на животната средина.Со тим од повеќе од 30 технички професионални истражувања и развој, голем број висококвалитетен менаџерски персонал и професионална работилница за технологија за прочистување на воздухот и просторија за тестирање, супериорна производствена опрема, производите на ADA добро се продаваат во домашните…

Види повеќе >>

Видео на компанијата

Производ Vedio_ADA689 Отстранување на чад

Инсталација на производот Vedio_ADA803

Производ Vedio_ADA609

Производ Vedio_ADA803

Производ Vedio_Q8

Производ Vedio_V8

Производ Vedio_Car прочистувач на воздух

Видеа

Videos

Видео на компанијата

Производ Vedio_ADA689 Отстранување на чад

Инсталација на производот Vedio_ADA803

Производ Vedio_ADA609

Производ Vedio_ADA803

Производ Vedio_Q8

Производ Vedio_V8

Производ Vedio_Car прочистувач на воздух

производи

 • Домашен прочистувач на воздух
 • Систем за вентилација на воздухот
 • Комерцијален прочистувач на воздух
 • Прочистувач на воздух за автомобил

Зошто да не изберете нас

Дознај повеќе

Strong R&D Abilities

Силни способности за истражување и развој

поседува 60 патенти за дизајн и 25 патенти за комунални услуги.

Rich Experience of ODM& OEM service

Богато искуство на услугата ODM и OEM

HAIER, SKG, LOYALSTAR, AUDI, HOME DEPOT, ELECTROLUX, DAYTON, EUROACE итн.

Strict Quality Constrol System

Строг систем за контрола на квалитетот

ISO9001:2015 сертифициран;поминете ја фабричката ревизија од страна на The Home Depot;Одобрени UL, CE, RoHS, FCC, KC, GS, PSE, CCC.

Вести

Дознај повеќе

 • Начини за спречување на загадувањето на воздухот во затворените простории

  02 Начини за спречување на загадувањето на воздухот во затворените простории Во есен и зима, кога циркулацијата на воздухот во затворените простории се намалува, итно е да се подобри внатрешната средина и квалитетот на воздухот во затворените простории.Многу луѓе би можеле да преземат акција...

 • Занемарено загадување на воздухот во затворените простории

  Секоја година со доаѓањето на есенските и зимските сезони, смогот покажува знаци на влошување, ќе се зголемуваат и загадувачите со честички, а индексот на загаденост на воздухот повторно ќе расте....

 • УВ прочистувач на воздух VS ХЕПА прочистувач на воздух

  Една неодамнешна студија покажа дека далечната УВЦ светлина може да убие 99,9% од коронавирусите што се пренесуваат во воздухот во рок од 25 минути. Авторите веруваат дека ниските дози на УВ светлина може да бидат ефикасен начин за намалување на ризикот од ...