babagan awake dhewe

Ayo ngerti liyane

ADA Electrotech (Xiamen) Co., Ltd. berkantor pusat ing kutha Xiamen, provinsi Fujian, lan dikenal minangka "aodeo"ing pasar domestik lan"airdow"ing pasar jaban rangkah, utamane ngasilake rumah tangga, kendaraan, pembersih udara komersial lan sistem ventilasi udara.

Didegake ing taun 1997, ADA minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi, dodolan lan layanan, melu karbon rendah, hemat energi, peralatan rumah tangga perlindungan lingkungan.Kanthi tim luwih saka 30 R&D profesional teknis, sawetara personel manajemen bermutu lan bengkel teknologi pemurnian udara profesional lan ruangan uji, peralatan produksi unggul, produk ADA laris ing domestik ...

Ndeleng Liyane >>

Video Perusahaan

Product Vedio_ADA689 Smoke dispelling

Product Vedio_ADA803 instalasi

Produk Vedio_ADA609

Produk Vedio_ADA803

Produk Vedio_Q8

Produk Vedio_V8

Produk Vedio_Pembersih Udara Mobil

Video

Videos

Video Perusahaan

Product Vedio_ADA689 Smoke dispelling

Product Vedio_ADA803 instalasi

Produk Vedio_ADA609

Produk Vedio_ADA803

Produk Vedio_Q8

Produk Vedio_V8

Produk Vedio_Pembersih Udara Mobil

produk

  • Purifier Udara Ngarep
  • Sistem Ventilasi Udara
  • Purifier Udara Komersial
  • Pembersih Udara Mobil

Apa Pilih Kita

Ayo ngerti liyane

Strong R&D Abilities

Kemampuan R&D sing kuwat

nyekeli 60 paten desain lan 25 paten sarana.

Rich Experience of ODM& OEM service

Pengalaman Sugih layanan ODM & OEM

HAIER, SKG, LOYALSTAR, AUDI, HOME DEPOT, ELECTROLUX, DAYTON, EUROACE, lsp.

Strict Quality Constrol System

Sistem Kontrol Kualitas sing Ketat

ISO9001:2015 certified;lulus audit pabrik dening The Home Depot;UL, CE, RoHS, FCC, KC, GS, PSE, CCC disetujui.

Kabar

Ayo ngerti liyane

  • Cara Nyegah Polusi Udara Dalam Ruangan

    02 Cara Nyegah Polusi Udara Ing njero ruangan Ing musim gugur lan musim dingin nalika sirkulasi udara njero ruangan mudhun, penting banget kanggo ningkatake lingkungan njero ruangan lan kualitas udara njero ruangan.Akeh wong bisa tumindak ...

  • Nglirwakake Polusi Udara Dalam Ruangan

    Saben taun nalika musim gugur lan mangsa musim dingin, smog nuduhake tandha-tandha saya tambah, polutan partikel uga bakal mundhak, lan indeks polusi udara bakal munggah maneh....

  • UV Purifier VS HEPA Air Purifier

    Panaliten anyar nemokake manawa sinar UVC sing adoh bisa mateni 99.9% koronavirus ing udhara sajrone menit 25. Penulis percaya yen sinar UV dosis rendah bisa dadi cara sing efektif kanggo nyuda risiko ...