Tim R&D

  • Reception
  • office area
  • Lab. 2
  •  Lab. 3
  • Production line
  • Production line
  • SMT workshop 1
  • SMT workshop 2
  • Production line 3
  • office area

Filosofi: Inovasi produk sing dianyari sing kompetitif lan populer.
Saben taun kita input 5% -20% saka turnover kanggo mbukak munggah produk anyar karo 20 jinis competitive anyar, ngarahke ing gawe marem kabeh panjaluk paling anyar kanggo konsumen ing donya.Ing wektu iki, kita kerja sama rapet karo klien kanggo nyekel pasar anyar lan njaluk produk anyar sadurunge pesaing kita.Kangge, kita mbukak sawise katon kepileh lan akeh atraktif sing produk liyane contrivable kita ing donya punika unik;Yen ora, kita duwe paten dhewe lan duwe rekaman Bea Cukai kanggo nglindhungi keuntungan klien kita.Mulane, akeh pelanggan sing marem pembangunan lan inovasi.

Skema personel: Kita duwe 3 desainer penampilan, 6 desainer cetakan struktur, 4 insinyur, 3 peneliti Herbal China, 5 wong teknik manufaktur, lan kabeh ana 21 desainer R&D.Pakaryan R&D kita kabeh duwe pengalaman luwih akeh, sawetara ahli tingkat nasional.

Desainer Penampilan
Desainer Molded Struktur
Insinyur
Peneliti Herbal China
Wong Teknik Manufaktur
Desainer R&D