Тим за истражување и развој

  • Прием
  • канцелариски простор
  • Лабораторија.2
  • Лабораторија.3
  • Производствена линија
  • Производствена линија
  • SMT работилница 1
  • SMT работилница 2
  • Производствена линија 3
  • канцелариски простор

Филозофија: Иновирање многу конкурентни и популарни ажурирани производи.
Секоја година внесуваме 5%-20% од прометот за да ги отвориме новите производи со 20 видови на конкурентни нови, насочени кон задоволување на сите најнови барања на потрошувачите во светот.Во овој момент, ние тесно соработуваме со клиентите за да ги достигнеме новите барања на пазарот и да ги поттикнеме новите производи пред нашите конкуренти.Во меѓувреме, трчаме по извонредниот и многу атрактивен изглед дека нашите поизводливи производи во светот се уникатни;Инаку, ние имаме свои патенти и имаме царинска евиденција за да ги заштитиме придобивките на нашите клиенти.Затоа, многу наши клиенти го задоволуваат нашиот развој и иновација.

Кадровска шема: Ние поседуваме 3 дизајнери на изглед, 6 дизајнери на обликувани структури, 4 инженери, 3 истражувачи од Кина за билки, 5 лице за техника на производство, и вкупно има 21 дизајнер за истражување и развој.Нашата вештина за истражување и развој има многу повеќе искуство, некои од нив се експерти на национално ниво.

Дизајнерите на изгледот
Структура лиен дизајнери
Инженери
Хербални истражувачи од Кина
Manufacturing Echnique Person
Дизајнери за истражување и развој