Изложби

 • project

  Кина Xiamen Меѓународна прекугранична индустрија за електронска трговија Експо_јуни 11 ~ 13, 2021 година

 • project

  Изложба на пристаниште Ксиамен Сонгју_јануари, 2020 година

 • project

  ICEE Индонезија_декември 17 ~ 19, 2019

 • project

  IFA_8 септември 11 ~ 11, 2019

 • project

  Саем за електроника во Хонгконг HKTDC_април 13 ~ 16, 2019 година

 • project

  Shanxi Real Estate Expo_Октомври 26 ~ 28 октомври 2018 година

 • project

  Саем за електроника HKTDC Хонгконг_13 октомври 16 ~ 16, 2018 година

 • project

  Меѓународен саем за инвестиции и трговија во Кина_ 8 септември, 11 септември 2018 година

 • project

  Саем во Меѓународниот систем за вентилација во Шангај, 31 мај - 2 јуни 2018 година

 • project

  Глобални извори подароци и дома_април 18 ~ 21 април 2018 година

 • project

  Глобални извори подароци и дома_Октомври 13 ~ 16, 2013 година

 • project

  Глобални извори подароци и дома_Октомври 13 ~ 16 октомври 2012 година

 • project

  Глобални извори подароци и дома_Октомври 13 ~ 16 октомври 2011 година