Историја

Вкоренети лекови [1997-2004]

Основана АДА.ADA е еден од најраните и професионални пионери на прочистувачи на воздух во Кина.

Одделот за меѓународен маркетинг е формиран за извозен бизнис.Го лансираше првиот прочистувач на воздух со фото-катализатор.

Го лансираше првиот мини јонизатор за прочистување на воздухот.

Избувнувањето на САРС, го лансираше патентираниот кинески хербален прочистувач на воздух.

Го лансираше првиот прочистувач на воздух за автомобил со соларна енергија.

повеќе

Вкоренет лек [2006-2013]

Го лансираше првиот прочистувач на воздух за автомобил со соларна енергија со паметен AQI.

Пазарен удел на прочистувач на воздух за автомобили бр. 1 во Кина (Од hc360.com).Ноември 2007 година, АДА ја премести новата фабрика во индустриската зона Хаиканг.

Го лансираше првиот ултра тенок систем за вентилација на воздух во комбинација со модул за прочистувач на воздух.

Топ 10 прочистувачи на воздух во Кина (Од chinabidding.com.cn).

Лансиран паметен прочистувач на воздух со дигитален дисплеј.

повеќе

Вкоренет лек [2014-2021]

Лансиран дигитален дисплеј паметен ѕиден систем за вентилација на воздухот.

Лансиран 3.0 паметен прочистувач на воздух.

Почестен од Xiamen високотехнолошките претпријатија.

Почестен од националните високотехнолошки претпријатија.

Фабрика 2 основана во Лонгхаи, Џангжу

повеќе