Historia

Mjekësi me rrënjë [1997-2004]

ADA e themeluar.ADA është një nga pionierët më të hershëm dhe profesional të pastruesit të ajrit në Kinë.

Departamenti Ndërkombëtar i Marketingut u krijua për biznesin eksportues.Lëshoi ​​pastruesin e parë të ajrit me foto-katalizator.

Lansoi pastruesin e parë të ajrit jonizues mini protable.

Përhapja e SARS-it, lançoi patentuar pastruesin e ajrit bimor kinez.

Lansoi pastruesin e parë të ajrit të makinave me energji diellore.

më shumë

Mjekësi me rrënjë [2006-2013]

Lansoi pastruesin e parë të ajrit të makinës me energji diellore me AQI inteligjente.

Pjesa nr. 1 e tregut të pastruesit të ajrit të makinave në Kinë (Nga hc360.com).Nëntor 2007, ADA zhvendosi fabrikën e re në Zonën Industriale Haicang.

Lansoi sistemin e parë të kombinuar të ventilimit të ajrit ultra të hollë me modulin e pastruesit të ajrit.

10 pastruesit kryesorë të ajrit në Kinë (Nga chinabidding.com.cn).

Nis pastrues inteligjent i ajrit me ekran dixhital.

më shumë

Mjekësi me rrënjë [2014-2021]

Nis një sistem i zgjuar i ventilimit të ajrit të montuar në mur me ekran dixhital.

Lëshoi ​​pastruesin inteligjent të ajrit 3.0.

I nderuar nga ndërmarrjet e teknologjisë së lartë Xiamen.

Nderuar nga ndërmarrjet kombëtare të teknologjisë së lartë.

Fabrika 2 e themeluar në Longhai, Zhangzhou

më shumë