Sajarah

Kedokteran akar [1997-2004]

ADA Diadegkeun.ADA mangrupikeun salah sahiji panaratas pembersih hawa pangheubeulna sareng profésional di Cina.

Departemen Pemasaran Internasional diadegkeun pikeun bisnis ékspor.Ngaluncurkeun pembersih hawa poto-katalis munggaran.

Ngaluncurkeun purifier hawa ionizer mini protable munggaran.

Wabah SARS, ngaluncurkeun pembersih hawa herbal Cina anu dipaténkeun.

Ngaluncurkeun pembersih hawa mobil tanaga surya munggaran.

Tambih deui

Kedokteran akar [2006-2013]

Ngaluncurkeun pembersih hawa mobil tanaga surya munggaran kalayan AQI pinter.

Pangsa Pasar Pembersih Udara Mobil No.. 1 di Cina (Ti hc360.com).Nov 2007, ADA dipindahkeun pabrik anyar di Haicang Industrial Zone.

Ngaluncurkeun sistem ventilasi hawa ultra-ipis munggaran digabungkeun sareng modul pembersih hawa.

Top 10 Pembersih Udara di Cina (Ti chinabidding.com.cn).

Dibuka tampilan digital nyucikeun hawa pinter.

Tambih deui

Ubar akar [2014-2021]

Ngaluncurkeun tampilan digital sistem ventilasi hawa dipasang témbok pinter.

Ngaluncurkeun 3.0 pembersih hawa pinter.

Ngahormatan perusahaan téknologi tinggi Xiamen.

Ngahormatan perusahaan téknologi tinggi Nasional.

Tutuwuhan 2 diadegkeun di Longhai, Zhangzhou

Tambih deui