Sajarah

Kedokteran berakar [1997-2004]

ADA Didegaké.ADA minangka salah sawijining pionir pembersih udara paling wiwitan lan profesional ing China.

Departemen Pemasaran Internasional diadegake kanggo bisnis ekspor.Diluncurake pembersih udara katalis foto pisanan.

Diluncurake pembersih udara ionizer mini protable pisanan.

Wabah SARS, ngluncurake pembersih udara herbal Cina sing dipatenake.

Diluncurake pembersih udara mobil energi solar pisanan.

liyane

Kedokteran berakar [2006-2013]

Diluncurake pembersih udara mobil tenaga surya pertama kanthi AQI sing cerdas.

Pangsa Pasar Pembersih Udara Mobil No.. 1 ing China (Saka hc360.com).Nov 2007, ADA mindhah pabrik anyar ing Haicang Industrial Zone.

Diluncurake sistem ventilasi udara ultra-tipis pisanan sing digabung karo modul pembersih udara.

Top 10 Pembersih Udara ing China (Saka chinabidding.com.cn).

Diluncurake tampilan digital pembersih udara cerdas.

liyane

Obat bosok [2014-2021]

Diluncurake tampilan digital sistem ventilasi udara sing dipasang ing tembok.

Diluncurake 3.0 pembersih udara cerdas.

Diajeni saka perusahaan teknologi tinggi Xiamen.

Diajeni saka perusahaan teknologi tinggi Nasional.

Pabrik 2 didegaké ing Longhai, Zhangzhou

liyane