Tim R&D

  • Reception
  • office area
  • Lab. 2
  •  Lab. 3
  • Production line
  • Production line
  • SMT workshop 1
  • SMT workshop 2
  • Production line 3
  • office area

Filsafat: Inovasi produk diropéa anu langkung kompetitif sareng populér.
Unggal taun kami input 5% -20% tina omzet pikeun muka nepi produk anyar kalawan 20 jenis kalapa anyar, aimed di satisfying sakabeh tungtutan panganyarna pikeun konsumén di dunya.Dina titik ieu, urang gawé bareng raket jeung klien nyekel pasar tungtutan anyar jeung ajakan produk anyar saméméh pesaing urang.Samentara éta, urang ngajalankeun sanggeus penampilan exquisite tur loba pikaresepeun yén produk urang leuwih contrivable di dunya téh unik;Upami teu kitu, urang gaduh patén-patén sorangan sareng gaduh catetan Adat istiadat pikeun ngajagi kauntungan klien urang.Ku alatan éta, loba konsumén urang satisfying ngembangkeun sarta inovasi urang.

Skéma tanaga: Urang sorangan 3 desainer penampilan, 6 struktur dijieun désainer, 4 insinyur, 3 Cina Herbal peneliti, 5 jalma téhnik manufaktur, sarta sagemblengna aya 21 R&D désainer.Kaahlian R&D urang sadayana gaduh pangalaman langkung seueur, sababaraha diantarana ahli tingkat nasional.

Desainer penampilan
Desainer Diwangun Struktur
Insinyur
Cina Herbal Panalungtik
Manufaktur Echnique Jalma
R & D désainer