Ekipi i R&D

  • Pritja
  • zona e zyrës
  • Laboratori.2
  • Laboratori.3
  • Linja e prodhimit
  • Linja e prodhimit
  • Punëtoria SMT 1
  • Punëtoria SMT 2
  • Linja e prodhimit 3
  • zona e zyrës

Filozofia: Inovimi i produkteve të përditësuara shumë konkurruese dhe të njohura.
Çdo vit ne futim 5%-20% të xhiros për të hapur produktet e reja me 20 lloje të reja konkurruese, që synojnë të plotësojnë të gjitha kërkesat më të fundit për konsumatorët në botë.Në këtë pikë, ne punojmë ngushtë me klientët për të kapur kërkesat e reja të tregut dhe për të nxitur produktet e reja përpara konkurrentëve tanë.Ndërkohë, ne vrapojmë pas pamjes së hollë dhe shumë tërheqëse që produktet tona më të kripura në botë janë unike;Përndryshe, ne kemi patentat tona dhe kemi të dhëna doganore për të mbrojtur përfitimin e klientit tonë.Prandaj, shumë nga klientët tanë po kënaqin zhvillimin dhe inovacionin tonë.

Skema e personelit: Ne zotërojmë 3 stilistë të paraqitjes, 6 dizajnerë të formuar strukturash, 4 inxhinierë, 3 studiues kinezë të bimëve, 5 persona të teknikës së prodhimit, dhe ka totalisht 21 projektues R&D.Personi ynë i aftësive për R&D është i gjithë me shumë më tepër përvojë, disa prej tyre janë ekspertë të nivelit kombëtar.

Dizajnerët e pamjes
Strukturë Molded Designers
Inxhinierët
Kërkuesit bimorë të Kinës
Personi i Echnique Prodhimi
Dizajnuesit e R&D