Ekspozita

 • project

  Kina Xiamen International Expo Industry Industry E-Commerce Ndërkufitare 11 qershor 13, 2021

 • project

  Ekspozita e Portit Xiamen Songyu_ janar, 2020

 • project

  ICEE Indonezi_December 17 ~ 19, 2019

 • project

  IFA_Shtator 8 ~ 11, 2019

 • project

  Panairi i Elektronikës HKTDC HongKong_prill 13 ~ 16, 2019

 • project

  Shanxi Real Estate Expo_Tetor 26 ~ 28 Tetor 2018

 • project

  Panairi i Elektronikës HKTDC HongKong_T 13 Tetor ~ 16, 2018

 • project

  Panairi Ndërkombëtar i Kinës për Investime dhe Tregti_Shtator 8 ~ 11, 2018

 • project

  Panairi i Sistemit Ndërkombëtar të Ventilimit të Ajrit Shanghai_Ma 31 ~ 2 qershor 2018

 • project

  Dhuratat e Burimeve Globale & Shtëpi_Prill 18 ~ 21, 2018

 • project

  Dhuratat e Burimeve Globale dhe Shtëpia_13 Tetor 16, 2013

 • project

  Dhuratat & Faqja e Burimeve Globale_13 Tetor 16 16, 2012

 • project

  Dhuratat dhe Faqja e Burimeve Globale_13 tetor 16 16, 2011