Pemurni Hawa HEPA

  • ADA609 Hepa Air Cleaner

    ADA609 Hepa Air Cleaner

    MODEL No. ADA60901
    Beurat Produk (kg) 3.00
    Ukuran produk (mm) 360 * 157 * 215
    Merek airdow / OEM
    Warna Hideung; Bodas; Pérak
    Padumukan ABS
    Jenis Desktop
    Aplikasi Bumi; Kantor; Ruang Keluarga; Kamar Tidur; Sakola; Rumah Sakit
    Daya Anu Dipeunteun (W) 36
    Dipeunteun Tegangan (V) 110 ~ 120V / 220 ~ 240V
    Daérah anu épéktip (m2) ≤25m2
    Aliran hawa (m3 / h) 120
    CADR (m3 / h) 90
    Tingkat Noise (dB) ≤50
  • ADA399 Hepa Filter Air Purifier

    ADA399 Hepa Filter Air Purifier

    MODEL No. ADA399
    Beurat Produk (kg) 1,00
    Ukuran produk (mm) 160 * 160 * 180
    Merek airdow / OEM
    Warna Hideung; Bodas; Pink; Blue; Green
    Padumukan ABS
    Jenis Desktop
    Aplikasi Bumi; Kantor; Ruang Keluarga; Kamar Tidur; Sakola; Rumah Sakit
    Daya Anu Dipeunteun (W) 4
    Dipeunteun Tegangan (V) DC 5V
    Daérah anu épéktip (m2) ≤15m2
    Aliran hawa (m3 / h) 45
    CADR (m3 / h) 30
    Tingkat Noise (dB) ≤40