Fa'amanaia e le kamupani gaosi ea Airdow Air Purifier

xrdf (1)

Fa'afiafiaga Va'a Tarako (Saina faafaigofie: 端午节;Saina masani: 端午節) o se aso malolo masani a Saina lea e tupu i le aso lima o le masina lona lima o leKalena masina Saina.O mataupu autu mo Dragon Boat Festival, Ioe, taʻaloga vaʻa Dragon, ae faʻapea foi Zongzi, uaina Realgar.

xrdf (3)
xrdf (2)

Tu'uga Va'a Tarako i Jimei, Xiamen.

O tuuga vaa tarako e manatua ai le tusisolo lauiloa anamua e igoa ia Qu Yuan.O le tala ia Qu Yuan e amata mai le 2500 tausaga talu ai.O Qu Yuan sa avea ma faifeau i se tasi o faigamalo a le Setete o Taua, Chu.Na taufaaleaga o ia e taʻitaʻi o le malo lotoleaga ma tuliesea e le tupu.Ona o le le fiafia i le tupu o Chu, na ia malemo ai o ia lava i le Vaitafe o Miluo.Na faanatinati atu tagata lautele i le vai ma taumafai e toe maua lona tino.

E fa'afefea ona feso'ota'i le tuuga va'a tarako ma Qu Yuan?

I le faamanatuina o Qu Yuan, e faia e tagata tuuga vaʻa tarako i tausaga taʻitasi i le aso o lona maliu e tusa ai ma le tala.Na latou fa'asalalauina fo'i araisa i totonu o le vai e fafaga ai i'a, e taofia ai i latou mai le 'aina o le tino o Qu Yuan, o se tasi lea o mafua'aga ozongzi.O le Zongzi o se laisa araisa masani a Saina.

xrdf (4)
xrdf (5)
xrdf (6)

Zongzi

O se vaega iloga o le faamanatuina o le Dragon Boat Festival o le faia ma le 'ai o le zongzi ma tagata o le aiga ma uo.E masani ona afifi e tagata le Zongzi i lau ofe, ofe, e fai ai se foliga o le pyramid.O laulaau e maua ai foi se manogi faapitoa ma le tofo i le araisa pipii ma meaʻai.

E tele tofo o le Zongzi, e masani lava ona vavae ese i le suamalie ma le masima.Afai e suamalie, e masani lava ona tumu Zongzi i pi pipi, jujube, ma nati.Afai e masima, e faatumu le Zongzi i le manava puaa, sosisi, ma fuamoa pato masima.E ese mai i puaa, o le masima Zongzi e fa'atumuina i i'a, pei o ula po'o abalone.

O le pulega a le kamupani fa'amama ea a Airdow o lo'o faia le gaioiga o le afifiina o Zongzi e fa'amanatu ai le Dragon Boat Festival.

Ioe, e le gata e mafai ona tatou gaosia lelei le faʻamamaina o le ea, ae mafai foi ona afifi Zongzi le faʻapitoa faʻapitoa.

O le tele o le matou aufaigaluega e lelei tele i le afifiina o Zongzi, na o le taeao e faitau selau Zongzi ua maeʻa.O ia o se tagata faigaluega lelei i le gaosiga o le ea faamama, o lea ua avea o ia ma faiaoga i le tele o isi tagata faigaluega.O le tagata e le mafai ona afifi Zongzi ave le avanoa e aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona afifi Zongzi.

ADA Electrotech(Xiamen) Co., Ltd moomoo ia te oe Fiafia le Aso Va'a Tarako.

xrdf (7)
xrdf (8)

E te manaʻo e aʻoaʻo faʻamatalaga e uiga i le faʻamamaina o le ea, Faʻafesoʻotaʻi aʻu pe tuʻu mai ia te aʻu se feʻau!

Fautuaga:

Fa'amama ea HEPA mo le potu Papamaa Le pisapisao La'ititi Fa'aaogā

600 CADR HEPA Fa'amama Ea Fola Ituaiga Fa'aoga ile Fale Konafesi Potu

Ta'avale Fa'amama Ea Ave'ese Asu Allergens Le manogi leaga VOCs Deodorizer


Taimi meli: Iuni-02-2022